2014. május 26., hétfő

Elementál sorozat (Brigid Kemmerer)

Sziasztok!

Ha minden jól megy, a Könyvhétre érkezik Brigid Kemmerer Storm- Vihar c. könyve, ami a blog Facebook- oldalán elég nagy népszerűségnek örvendett, úgyhogy gondoltam, nézzük meg a sorozat többi részét is.
Természetesen kezdjük az elsővel, hiszen még ez sem jelent meg: 

Becca Chandler egyszer csak abban a helyzetben találja magát, hogy bármelyik fiút megszerezheti – bármelyiket, amelyiket nem akarja. Köszönhetően volt barátja hazug pletykáinak.

Egy este kimenti Chris Merricket az iskola parkolójában zajló verekedésből. Chris más. Egészen más: uralja a vizet –a testvérei pedig a tüzet, a levegőt és a földet. Erősek. Veszélyesek. Halál fiai.

És most, hogy ismeri az igazságot, Becca is.

Nehéz titkot tartani, ha az életed van veszélyben. Amikor megjelenik az iskolában Hunter, a titokzatos új fiú, és kiderül, hogy kivételes tehetsége van a rossz helyen a rossz időben lenni, Becca eleinte azt hiszi, bízhat benne. Ám Hunter hamarosan összecsap Chrisszel, és Becca már nem is tudja, ki rejtegeti a legveszélyesebb titkot.

 
Ha nem bánjátok, a többi résznek (van belőlük bőven) csak a borítóját kukkantjuk meg :) Annyit elárulok, hogy az összes jobb értékelést kapott Goodreads-en, mint a Storm (pedig a 4.04 sem rossz!), úgyhogy egyre jobbakra számíthatunk. :)3. rész: Spirit
2. rész: Spark

4. rész: Secret


5. rész: Sacrifice

És mint ahogy mostanában nagyon divatosak, természetesen ennél a sorozatnál sem maradhattak ki a kiegészítő részek/novellák (0.5, 1.5 és 2.5. részek), mutatom őket sorban:

      

Láthatjátok, hogy eléggé felcsigázott ez a sorozat, úgyhogy nagyon remélem, hogy nem egy hatalmas csalódás lesz. Bárhogy is alakuljon, ígérem, tudni fogtok róla. :)

9 megjegyzés:

 1. a kiegészítőkötetek megjelentek már/meg fognak jelenni magyarul?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudni, ez attól függ, mennyire lesz sikeres a sorozat :)

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Nem lehet tudni, hogy mikor jelennek meg a következő részek magyarul?

  VálaszTörlés
 4. Mikor fognak megjelenni a kiegészítő részek??? Nem tudom letenni a könyvet annyira izgalmas!!!!

  VálaszTörlés
 5. Már megjelent mind? Ha igen lécci valaki leírná, hogy hogy jönnek sorba?( a kiegészítőket is belevéve?) Mert szeretném sorba olvasni mindet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Első rész: Storm /Vihar/
   Második rész: Spark /szikra/
   Harmadik rész: Spirit /szellem/
   ezek vannak meg eddig magyarul (a negyedik, ötödik még nincs)
   Negyedik rész: Secret /Titok/
   Ötödik rész: Sacrifice
   A kiegészítő rész sem jelent még meg, nem lehet tudni mikor jelennek meg, de én is várok nagyon. Ha valaki esetleg talál valami fordítást online szóljon már, köszi :)

   Törlés
  2. Koszi es remelem kijon hamarosan a tobbi is

   Törlés
 6. Helo, még mindig nem lehet tudni semmit a további fordításokról?

  VálaszTörlés