Elérhetőségek

A recenziós könyvekkel kapcsolatban elérhető vagyok Molyon és Facebookon is (a blog oldalán),  itt természetesen megadom az e-mail címemet.

Facebook

 Írhattok nekem üzenetben és az üzenőfalon is, valamint nyomon követhetitek a kisebb híreket és azt, hogy mikor kerül ki ide új bejegyzés

Moly

Szintén küldhettek üzenetet, láthatjátok, hogy éppen mit olvasok, és olyan (rövid) értékeléseket olvashattok tőlem, amikből külön bejegyzés nem születik.

Ask.fm

Bármit kérdezhettek (a jó ízlés határain belül, természetesen), főleg könyvekkel kapcsolatban, de igazából feltehettek bármilyen más kérdést is, ami nem túl személyes :)

Instagram 

Ide nyilván képeket töltök fel, főleg az új könyveimről. :) Amennyiben érzitek magatokat annyira fanatikus könyvmolyoknak, hogy még Instán is könyveket lássatok a hírképfolyamban , nyugodtan kövessetek. :)

1 megjegyzés:

  1. Szia! Tudnál nekem abban segíteni, hogy J.L. Armentrout Luxen könyvsorozatának az 5. része mikor jelenik meg magyarul?
    Illetve olvastam, hogy többen érdeklődtek mi lesz a szereplőkkel :) Ha elküldöm az email címem, el tudnád küldeni nekem is, hogy mi lesz Daemon és Katy sorsa a könyv végén?
    Előre is köszönöm.
    noktanikoletta@gmail.com

    VálaszTörlés