2014. április 24., csütörtök

Abbi Glines: Ha az enyém lennél (Vincent fiúk 1.)

Sziasztok!

Gondolom, ahogy meglátjátok a könyv borítóját , már nagyjából sejtitek is, milyen a hangulata: tüzes és szenvedélyes- előre szólok, hogy az illusztrációkkal is megpróbálok ehhez alkalmazkodni. :) Nagyon jó kikapcsolódás volt így, húsvétkor.


Abbi Glines: Ha az enyém lennél
Értékelés: 5/4.5
Kiadó: Maxim
Kiadás éve: 2013
Fordító: Béresi Csilla
Oldalszám: 298
Borító: 5/5



Hm... Hogy jó könyv-e? Igen! Határozottan igen. Azt a fél pontot csak azért vontam le, mert néha- pláne bizonyos jeleneteknél- nagyon nyálasnak és furcsának éreztem Beau mondatait. És nem is a világ legegyedibb sztorija. .Nagyrészt kiszámítható és szinte sosem meglepő, de ettől függetlenül lekötött, és ez mindenképpen jót jelent.

Sawyer
Ashton
A történet elején egy igen gyakori helyzettel szembesülünk: adott egy tökéletes szerelmespár, de az egyik félnek- ebben az esetben a fúnak, Sawyernek- hosszabb időre el kell utaznia. Ilyenkor természetesen minden pár hűséget fogad egymásnak és epekedve várják a pillanatot, amikor újra találkozhatnak, na de meddig? Ha tényleg szeretik egymást, és tényleg szerelmesek egymásba, akkor általában nincs gond, kibírják. Hiszen manapság már itt az internet is.De hogy van ez Ashton és Sawyer esetében? A fiú rendszeresen ír a lánynak és viszont, mindig biztosítják egymást a szerelmükről, de aztán mégis történik valami...
Beau
Igaz, hogy kiskoruk óta ismerik egymást, de nem csak ők ketten voltak ám ilyen nagy barátok. A harmadik játszótársuk Beau volt, Sawyer unokaöccse, akit talán szorosabb barátság is fűzött Ashtonhoz, mint a lány jelenlegi szerelmét. De mégis mi történt, hogy azóta szinte nem is találkoztak?
Ahogy a lány egyre inkább unatkozik egyedül, úgy kerül Beau-hoz is újból egyre közelebb. Először csak néha-néha találkozgatnak, aztán azon kapják magukat, hogy már egy napot sem tudnak eltölteni egymás nélkül.
Ez így megy tovább mindaddig, amíg a lányt egy szörnyű csapás nem éri. Ahton "jobb híján" Beau karjaiba rohan aki egy kicsit... khm, érdekes módot választ a megvigasztalására, de nem számít. :D
Bár nem akarnak ártani Sawyernek, mégis folytatják a kapcsolatukat, már-már úgy telnek a mindennapjaik, mint egy szokványos szerelmespárnak. De aztán megtörténik az, amitől kezdettől fogva rettegnek, mégsem akarnak tudomást venni róla...
Sawyer hazajön. Nem is sejti, mi történt kettejük között, Beaunak azomban kínszenvedés végignézni, ahogy az unokatestvére csókolgatja azt a lányt, akit előző nap még ő tartott a karjaiban. Tudja, hogy ez nem helyes, de elkezdni megutálni őt, pedig nem csak a rokona, hanem egyben a legjobb barátja is.
Csak záporoznak kettejükre a nagyobbnál nagyobb és kínosabbnál kínosabb titkok, mígnem minden kiderül.
Nem árt tudni, hogy Ashton a helyi lelkész lánya. Már eleve azért megvetették, hogy Beau Vincenttel mutatkozott, képzelhetitek, milyen lett a hangulat akkor, amikor elindult a pletyka arról, hogy megcsalta vele a város jófiúját (aki természetesen szintén tökéletesen néz ki, és szintén bomlanak utána a csajok)?

A történetet itt befejezném, lehet, hogy más így is sokat mondtam (bár minden olyat, ami nem található ki már a történet legelején, megtartottam magamnak). Összességében azért elmondanám, hogy a kis problémáim ellenére tényleg nagyon tetszett. Kölcsön is adtam pár barátnőmnek, akikről tudom, hogy szeretik az ilyet.
Azért szükségesnek érzem megjegyezni: készüljetek fel, van benne néhány viszonylag részletesen megírt szexjelenet is. :D Ez a kisebbeknek szól, mert tudom, hogy belőlük is vannak az oldalon. :)
Szóval nagyjából ezek voltak a gondolataim a könyvről. Tudom, elég rövid ismertető lett, de ez most így sikerült, de így talán nem alszotok bele az olvasásába.

Amit pedig még tudni érdemes:

A FOLYTATÁS JÖN A KÖNYVHÉTRE!!!!
(június 12-16)


És akkor már azt is megjegyezném, hogy a kiadó tervez idén elindítani egy új sorozatot is Abbi Glinestől, aminek a címe Sea Breeze, az első kötete pedig a Breathe :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése