2017. február 22., szerda

BORÍTÓLELEPLEZÉS | Kim Harrison: A fistful of charms- Egy maréknyi bűbájért

Sziasztok!
Egy ideje nem volt borítóleleplezés, hiszen a kiadók próbálták karácsony előttre csoportosítani a megjelenéseket, de így, február végén már készülhetünk az újdonságokra! 
Ma az Egy maréknyi bűbájért magyar borítóját mutatjuk meg nektek! Először láthatjátok a borítót, de ha felkeltette az érdeklődéseteket a könyv, ne felejtsetek el lejjebb tekerni, hiszen információkat találhattok a könyvről és a szerzőről egyaránt. :)


Tedd kívánság és/vagy várólistára!

Rendeld meg!


Fülszöveg

A gonosz éjszakai lények, akik Cincinatti utcáin portyáznak, nem rajonganak a boszorkány és fejvadász Rachel Morganért, és újdonsült érdeklődése a sötét tanok iránt nem javít a hírnevén.
A helyzetet bonyolítja, hogy előkerül Rachel régi, halandó szeretője, Nick, aki a múltja elől menekül, és sokan sóvárognak azután, ami a birtokában van – vad szörnyetegek, akik készek elpusztítani az Üreget, és ha kell minden lakosát.


Rachel nem habozik, a férfi segítségére siet, és közben fogalma sincs, milyen erők munkálkodnak a háttérben. Ugyanis a falka ezer év óta először összegyűlik, hogy bosszút álljon és átvegye az irányítást. Hirtelen már nem csak Rachel lelke a tét.


 

Az írónőről

Kim Harrison Tornado Alley-ben született és nevelkedett, de jelenleg egy tikkasztóbb éghajlatú helyen tölti mindennapjait. A Boszorkányfutam írónője a biliárdhoz nem ért, de kiváló kockajátékos. Dobolni is szokott, amikor senki sem hallja, és rendkívül nehéz megtalálni újhold idején.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése