2017. március 30., csütörtök

BORÍTÓLELEPLEZÉS | Outlander 4. - Őszi dobszó

Sziasztok!

Bevallom, az Outlanderrel egyelőre még nem sikerült megbirkóznom (sem a tévésorozattal, sem a könyvekkel), de tudom, hogy köztetek sok rajongó van, úgyhogy nem hagyhattam ki ezt a borítóleleplezést! :)
Az Őszi dobszó egyébként az eddigi leghosszabbra sikerült kötet (1192 oldal!), ezért mutatok most két "ugyanolyan" borítót - ekkora terjedelmet nehéz lenne egy kötetbe összefűzni. :)



Fülszöveg

Skóciában ​kezdődött, egy ősi kőkörnél. Ott, ahol a kiválasztottak számára megnyílik egy átjáró a múltba – vagy a halálba.

Claire Randall túlélte ezt az elképesztő utazást, méghozzá nem is egyszer, hanem kétszer. Első útja végén Jamie Fraser, a 18. századi skót harcos ölelő karjai között kötött ki, akinek iránta érzett szerelme legendássá vált – egy tragikus szenvedély meséjévé, melynek végén Claire visszatért a jelenbe, hogy világra hozza a férfi gyermekét. A nő két évtized elteltével másodjára is útra kelt, ezúttal Amerikába, ahol a határvidéken újra találkozott Jamie-vel. Valakit azonban hátrahagyott a huszadik században: a lányukat, Briannát…
Brianna felkavaró felfedezést tesz, ami a kőkörhöz vezeti őt, ahol a lány a félelmetes ismeretlenbe veti magát. Miközben anyja és sosem látott apja után kutat, kockára teszi saját jövőjét, hogy megváltoztassa a történelmet… És hogy megmentse szülei életét. De ahogy Brianna beleveti magát az érintetlen vadonba, egy szívszorító találkozás folytán talán örökre a múltban ragad…
Vagy ott, ahol lennie kell, ahová a szíve és lelke kötődik…

Rendeld meg!

Tedd kívánság és/vagy várólistára!

 
 

 

A szerző

Diana Gabaldon a nyolc részből álló Outlander sorozat nemzetközileg elismert írója. Mexikói-amerikai és angol-amerikai származású, zoológiát és tengerbiológiát tanult, viselkedési ökológiából doktorált. Családjával és rengeteg más válogatott vadállattal együtt az arizonai Scottsdale-ben él.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése