2017. február 25., szombat

BORÍTÓLELEPLEZÉS | Percy Jackson kiegészítő kötetek

Sziasztok! 
A Könyvfesztiválra, illetőleg a Könyvhétre várható két Percy Jackson kiegészítő kötet, a Percy Jackson görög hősei és a Percy Jackson és a görög istenek.
Ahogy azt már tegnap beharangoztam, nálunk, a könyvmolyképzős borítóleleplezők blogjain láthatjátok először a két kötet borítóit!


Tedd kívánság és/vagy várólistára!

Rendeld meg!

Tedd kívánság és/vagy várólistára!

Rendeld meg!

A szerzőről

Rick Riordan San Antonióban nőtt fel. 1982-ben végzett az Alamo Heights High School-ban, 1986-ban pedig a University of Texas at Austin-ban, ahol angol nyelvet és történelmet tanult. San Francisco környéki és a San Antonio-beli általános iskolákban tanított angolt és történelmet, beleértve a görög mitológiát is - az eddig megosztott történetei alapján annyira kreatív módon, hogy bármelyik diákkal képes volt megszerettetni a mítoszokat. 2002-ben a Saint Mary’s Hall megtiszteltetésül neki adta az iskola első Mestertanár-díját.
1985-ben nősült meg, érdekesség, hogy Becky és Rick Riordan osztoznak a születésnapjukon is: mindketten június 5-én születtek, csupán fél óra különbséggel. Két fiuk született, Patrick és Haley. 2013-ban idősebb fiúk főiskolai tanulmányai miatt költöztek San Antonióból Bostonba.
A Percy Jackson köteteket esti meseként találta ki fiának, Haley-nek, akit - Percyhez hasonlóan - diszlexiával és hiperaktivitással diagnosztizáltak.  
A Percy Jackson sorozatot több bestseller széria követtek: például a 39 kulcs és a Kane krónikák.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése